skip to Main Content
WWWappu Tulee – Oletko Valmis?

WWWappu tulee – oletko valmis?

Share with your friends


Submit

Wappulasit ostettu hyvissä ajoin – check

Viime wappuna kadotettu skumppalasi korvattu – check

Simat sihisemässä – check

Haalarit wappukuosissa – check

Tentit sun muut opiskelut jo alta pois – check

Wappufiilis – check

Mutta mitä, oliko Wappu peruttu? – Ei onneksi!

Vaikket tänä keväänä pääse viettämään perinteistä Wappua, on juuri sinulla, arvon Rantojen opiskelija, ainutkertainen mahdollisuus kokeilla ihka ensimmäistä, virtuaalista, koko kuukauden ja yhden päivän kestävää WWWappua. Ja kun pohdit, että niin mitä, niin avataanpas hieman!

WWWapun idea on toimia perinteisen Wapun korvikkeena luoden piristystä ja iloa opiskelijoillemme. Tavoitteena on tehdä niitä perinteisiä Wappujuttuja, mutta vain nykyinen tilanne huomioon ottaen, lisäen ripauksen luovuutta ja kilpailuhenkisyyttä sekä tietysti myös ihan uusia tapahtumia ja konsepteja. Toisin sanoen: vaikket voi mennä notskeille kaverien kanssa laulamaan ja paistamaan vaahtokarkkeja, voit paahtaa näitä herkkuja kotona kynttilän kanssa ja ottaa videoyhteyden kavereihisi. Tai voit koristella haalarisi wappukuntoon ja haastaa kaverisi mukaan keksimään toinen toistaan hauskempia tapoja koristella haalareita. Tai ehkä tarvitset sen pienen nykäisyn, jotta vihdoin käyt ulkona? We got you!

Vaikka fyysistä kontaktia muihin ihmisiin tulee välttää rankallakin kädellä, ei videopuheluille ole rajaa kuin ehkä puhelimen akussa tai läppärin suorituskyvyssä. Tai toki rikkinäinen läppärin kamerakin saattaa vaikuttaa asiaan, kuten allekirjoittaneella. Ihminen on kuitenkin sosiaalista kontaktia kaipaava olento, ja aiempia Wappuja täällä viettäneet tietävät, että Wappuna sosiaaliset kontaktit ovat huipussaan – liekö siksi, että jaksetaan sitten kesällä nyhvätä omassa työpaikassa yksin kaukana muista, myös yksin nyhväävistä kavereista? Nyt kun sosiaaliset kontaktit niiden jaloimmassa muodossa meiltä rajoitetaan, kannetaan kortemme kekoon niillä muilla, vaihtoehtoisilla tavoilla.

Siispä! Osallistu, ja haasta kaverisi mukaan. Käytä luovuuttasi, ja ota ilo irti kaikesta, mikä vähänkään innostaa. Muuttuneella ympäristöllä on tapana vaikuttaa ihmisiin negatiivisesti, olkoon se sitten lamaantumista tai vaikeuksia keskittyä, nukkua tai ylipäätään vain keksiä tekemistä, joten WWWappu voi olla juuri sitä, mitä nyt eniten kaipaat. Ja jos ihan totta puhutaan: mä en ainakaan ole valmis olemaan viettämättä Wappua. Vaikka sitten yksin, kotona ja pelkällä kaupan simalla, mutta Wappua on juhlittava. 

Wapputerkuin,

Meerimaria

Kirjoittaja

Meerimaria Ketokulta

Kirjoittaja on toisen vuoden opiskelija, joka fiilistelee Wappua vähän liikaakin ja siinä samassa hoitaa myös LTKY:n viestintää, siis risut ja ruusut vaan allekirjoittaneelle.

Share with your friends


Submit
Back To Top