skip to Main Content
Joulutorin Tunnelmaa

Joulutorin tunnelmaa

Share with your friends


Submit

Joulutori houkuttelee paikalle erilaisia ihmisiä

Jos tentit ja deadlinet painaa ja et malta odottaa joulua, niin suuntaa askeleesi Lappeenrannan keskustaan. Perinteinen joulutori on avattu jälleen Lappeenrantaan ja sinne astuessa joulun tunnelman voi huomata heti. Joulutori on allekirjoittaneen kaltaiselle jouluhullulle ihana piristys arkeen. Lämminhenkinen tunnelma ja mahdollisuus ostaa ainutlaatuisia käsintehtyjä joululahjoja houkuttelee paikalle kaikenlaisia ihmisiä.

Joulutorilla on pieniä mökkejä kauppiaille

Joulutori järjestetään 7.12.-22.12. Lappeenrannan keskustassa Marianaukiolla ja se on auki arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 11-17. Osa kauppiaista pysyy koko joulutorin ajan, mutta joukossa on myös pop up-kauppiaita. Mökkien kiertelyn lisäksi löytyy päivittäin erilaista ohjelmaa, kuten joululauluja, joulupukin vierailuja ja erilaisia esityksiä.

Hyvät tuoksut houkuttelivat paikalle ihmisiä

Tunnelmaa luovat paikalliset ja todella mukavat myyjät. Päädyin itsekin kierrellessä höpöttelemään myyjien kanssa ja sainkin kuulla tuotteista hieman lisää. Mökeistä löytyy kaikenlaisia pienyrittäjiä ja käsityöläisiä, joiden tukeminen on itselleni tärkeää. Matkaan tarttuikin joululahjoja perheelle ja ystäville.

Joulutorilta löytyy erilaisia joululahjoja ja -koristeita


Joulutorille voi myös jäädä istuskelemaan ja nauttimaan erilaisista juomista

Joulutorille voi pysähtyä myös nauttimaan tunnelmasta glögikioskille ja terassialueelle, jotka ovat auki keskiviikosta sunnuntaihin joulutorin aukioloaikoina. Lisää joulutorin ohjelmasta ja kauppiasta voit lukea täältä. Suosittelen kaikkia lähtemään etsimään itselleen jouluhenkeä pimeän talven keskelle.

Joulutori löytyy Marian kirkon vierestä

Kirjoittaja

Oona Tuomisto

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja ja jouluhullu.

Share with your friends


Submit
Back To Top