skip to Main Content
Slut-E

Slut-E

Post Series: Vaaliliitot esittäytyvät
Share with your friends


Submit

Slut-E eli Students of LUT Energy (Systems) on pääasiallisesti LES:in opiskelijoiden ei puoluepoliittinen liitto. Tämä koulusta ponnistava nimi ei toki sulje pois innokkaita muiden alojen opiskelijoita, mutta valtaosa edustajistoehdokkaista ja täten edaattoreista tulevat tämän koulun alta, joten ideamme ja linjamme varmasti reflektoivat vahvimmin tätä kulmaa. Joskin jo nykyisessä edustajistossa kauttamme on tullut muun muassa useampi kemian opiskelija.

Listan epäpoliittisuuden ja avoimen liittymispolitiikan vuoksi on luonnollista, että listallamme ei ole taustaorganisaatiota. Tämä on mielestämme voimavara, koska listan mielipiteet muodostuvat aidosti opiskelijoiden yhteisen konsensuksen mukaan, eikä meidän tarvitse kumarrella muualle samalla pyllistäen omillemme. Liitossamme siis kannustamme yhteiseen keskusteluun ja erilaiset mielipiteet ovat ehdoton plussa!

Liitto ajaa opiskelijoiden näköistä LTKY:ta, jolla on opiskelijoiden etu ensisijaisesti mielessä. Kannatammekin siis reaalipolitiikkaa, jossa mennään järki ja käytännönläheisyys edellä. Listaltamme edustajistoon nouseminen on hyvä mahdollisuus vaikuttaa, oli kokemusta kokoustamisesta tai ei. Tulevalla kaudella haluamme jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä muiden liittojen kanssa ja pitää LTKY:n opiskelijan näköisenä ja kaikille helposti lähestyttävänä.

Liitosta, ehdolle asettumisesta ja muista mieltä askarruttavista kysymyksistä voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen puuhamieheen.

Kirjoittaja

Miika Laurikainen

Edaattori 2018-2019 SLUT-E
Edustajiston 2. Varapuheenjohtaja 2019
miika@laurikainen.fi
0404 110 727

Share with your friends


Submit
Back To Top