skip to Main Content
LTKY:n Hallitus Suosittelee!

LTKY:n hallitus suosittelee!

Share with your friends


Submit

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin kanssa.

Uusi syksy on taas alkanut ja on aika tutustuttaa uudet fuksit opiskelijakulttuurin lisäksi myös Lappeenrannan ihaniin maisemiin! Tässä esitellään meidän hallituksen omat suosikki paikat, mutta aina niitä löytyy lisää. 

Puheenjohtaja

Pia – Mainitsen kaksi, koska en pystynyt valita yhtä.

Prisma. No words needed.

Fazerin ranta ja rantaraitti. Fazerin rantaan pääsee Fazerin tehtaan nurkilta. Rannasta lähtee polku rantaapitkin kohti tyysterniemeä. Ranta on rauhallinen paikka, jossa on hyvä olla. Sieltä näkyy mielettömät vaaleanpunaiset auringonlaskut

Varapuheenjohtaja, korkeakoulupolitiikka ja viestintä

Topias – Tuen grilli.

Vähän kauempana keskustasta ja vielä kauempana yliopistosta oleva Etelä-Karjalan paras grilli.  Grilli on kaukaalla ja siellä käydessä pääsee myös näkemään Kaukaan tehtaan piippuja lähempää. Hampurilaiset on se juttu ja Tuplatulinen tai Tuplajuustopekoni kannattaa testata. Kasvishampparitkin on hyviä.

Opintopolitiikka

 

Vilma – Satamatori

Satamatori erityisesti kesällä markkinoiden aikaan. Aivan upee järvimaisema ja linnoitukset sekä ihmisvilinä. Mm. kansainväliset markkinat ovat mielestäni todella monipuoliset.

Kulttuuri ja tuutorointi

 

Eemeli – Satama.

Satamasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, kuten kahvilat, ruokakojut ja laivat. Viereiset Linnoituksen vallit ovat myös loistava piknikpaikka, sillä näkymä sieltä satamaan on kokemisen arvoinen.

Järjestöt, jäsenpalvelut, liikunta ja hyvinvointi

Noora – Keskuspuisto.

Kaunis ja hyvin hoidettu viheralue keskellä kaikkea. Mahtava paikka ihmisten ja kaupunkielämän seuraamiseen ja piknikretkille. Vanha ja kaunis Lappeen Marian kirkko on hyvä tuntomerkki puistolle joten sinne myös löytää helposti.

Etäkampukset, yrityssuhteet ja työelämä

Anna – Linnoitus ja kahvila Majurska.

Linnoitukselta löytyy monenlaista tekemistä ja näkemistä ja myös upeat maisemat satamaan. Kahvila Majurska löytyy linnoitukselta ja tunnelmallinen sisustus ja maistuvat tarjoilut ovat aina varma valinta.

Sosiaalipolitiikka ja kansainvälisyys

Patricia – Satamatie 6.

Suomen paras kahvila (Helsinki Coffee Festival 2018) ja sieltä löytyy Suomen paras paahtimo, Lehmus Roastery. Kahvin lisäksi saa pientä purtavaa, leipää, croisantteja, raakakakkuja tai smoothieta. Satamatiellä usein järjestetään erilaisia tapahtumia ja keikkoja. Kesällä on ihana istuskella terassilla ja katsella järvimaisemaa ja hiekkalinnaa.

Lisää Lappeenrannasta ja kaupungin yhteistyökumppaneista voit oppia Jet Lag OFF // Lappeenranta ON -tapahtumassa huomenna klo 12-15! Kaupungintalolla on  paikallisten toimijoiden pop up-pisteitä, tervetuliaisohjelmaa, tarjouksia ja vinkkejä Lappeenrannassa viihtymiseen. Tapahtuman jälkeen on myös helppoa lähteä katsastamaan hallituksen suosituksia. Kartan tätä varten löydät täältä.

Share with your friends


Submit
Back To Top