skip to Main Content
Golf – Meidän Palvelut

Golf – Meidän palvelut

Share with your friends


Submit

LTKY tarjoaa jäsenilleen muun muassa peräkärry lainausta tilojen vuokraa ja tämänkin verkkojulkaisun. Yksi meidän tuntemattomammista palveluista ovat golf-osakkeet Viipurin golf Oy:n kentille.

Millaisia kentät ovat ja kenelle niitä suositellaan?

Viime tiistaina lähdin katsastamaan miltä Etelä-Saimaa Golf näyttää. Kyseessä on Peter Fjällmanin, saarelle suunnittelema 18-reikäinen lyhyehkö kenttä. Luonnon läheisyys on otettu ihanasti huomioon, mutta se myös osaltaan lisää kentän haastavuutta. Kentällä on paljon puustoa, joka rajaa näkyvyyttä ja pakottaa pelaajan taktikoimaan paljon. Täältä voit lukea Golfpisteen artikkelin kentästä.

Viipurin Golf on osaltaan helpottanut pelaamista luomalla digitaalisen väyläoppaan, jossa on myös vinkkejä kentän ammattilaispelaajilta. Tältä kentältä omaksi suosikiksi nousi väylä 10, jolta on koko ajan suora näkymä saimaalle ja pieni silta kukkaistutuksinen. Alla on hieman kuvia tältä kierrokselta.

Harjoitusviheriö Ennen Ensimmäistä Väylää.
Harjoitusviheriö Ennen Ensimmäistä Väylää.
Ensimmäinen Väylä, Kuva Valkoiselta Tiiltä.
Hanhiperhe Neljännellä Väylällä.
Viidennen Väylän Viheriö.
Saimaa Kentän Vieressä.
Kymmenes Väylä Punaiselta Tiiltä.
Lippu, Kymmenes Väylä.
Silta Reikien 10 Ja 11 Välissä.
Bägi Ja Kumpuileva Väylä 14.
Harjoitusviheriö Ennen Ensimmäistä Väylää.Ensimmäinen Väylä, Kuva Valkoiselta Tiiltä.Hanhiperhe Neljännellä Väylällä.Viidennen Väylän Viheriö.Saimaa Kentän Vieressä.Kymmenes Väylä Punaiselta Tiiltä.Lippu, Kymmenes Väylä.Silta Reikien 10 Ja 11 Välissä.Bägi Ja Kumpuileva Väylä 14.

Toinen kentistä on Kahilanniemi. Kyseessä on täysipitkä 9-reikäinen kenttä, joka on näistä kahdesta hieman anteeksiantavaisempi, vaikka sekin vaatii paljon huolellisuutta. 

Molempien kenttien yhteydessä on laadukkaat harjoitusalueet ja korillisen palloja rangelle saat muutamalla eurolla.

Miten LTKY:n osakkeita voi käyttää?

LTKY:llä on yhteensä kaksi osaketta kyseisille kentille, joiden käyttö maksaa 10 € per kierros. Osakkeisiin ei liity fyysisiä pelilätkiä, joten LTKY:n toimistolla ei tarvitse käydä, mutta yhtä lätkää voi käyttää kuuden tunnin välein. Tämä tarkoittaa sitä että, jos molemmat osakkeet ovat käytössä klo 9.00 lähdössä niitä voidaan käyttää seuraavan kerran klo 15.00 lähdössä. Toisaalta jos yksi osake on käytössä 9.00 lähdössä toista osaketta voidaan käyttää heti 9.10 lähdossä. Kenttä valinnalla ei ole tässä tilanteessa väliä.

Varatessasi aikaa kerro Caddiemasterille* käyttäväsi LTKY:n pelioikeutta ja minä päivänä haluaisit pelata. Tämän jälkeen caddie katsoo ovatko LTKY:n osakkeet sinä päivänä jo käytössä. Jos ne ovat, hän ehdottaa teille peliaikaa edellisen kappaleen ehtojen puitteissa, jos ne ovat vapaana, saat valita lähtöajan vapaasti vapaana olevista ajoista.

*Caddiemaster hoitaa saman tyyppisiä tehtäviä kuin hotellin vastaanotto. Tähän sisältyy lähtöaikojen varaaminen tarvittaessa, pelikierrosten maksujen käsittely ja rangepolettien yms. myynti.

Kirjoittaja

Reetta Määttänen

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja.

Share with your friends


Submit
Back To Top