skip to Main Content
Mikä On LTKY:n Toimiston Suosikki Sima?

Mikä on LTKY:n toimiston suosikki sima?

Share with your friends


Submit

Wappu on ihmisen parasta aikaa, mutta mikä on sen parasta juomaa. Se laitettiin testiin LTKY:n toimistolla viime viikolla.

Kilpailussa olivat mukana perinteiset markettisimat ja niiden välillä käytiin kolme veristä kamppailua: paras, huonoin ja ekonomisesti sopusuhtaisin. Kotitekoista ei tällä kertaa tullut maisteltavaksi allekirjoittaneen saamattomuuden takia, mutta sehän ei menoa haittaa. Ja nyt on aika tavata kilpailijat:

Wanhan Porvoon Fabriikki kotisima 0.95 L, hinta 3.78 €/L Kaskein juhlasima 1 L, hinta 3.79 €/L Marli sima 1.5 L, hinta 1,79 €/L VIP Sima 1.5 L, hinta 2.29 €/L Rainbow sima 1.5 L, hinta 1.17 €/L Mehukatti sima 1.5 L, hinta 1.79 €/L Fingerpori juhannussima 0.5 L, hinta 11.98 €/L

Ja nyt itse asiaan. Raadissa istui 12 henkilöä, jotka sattuivat maistelupäivänä toimistolle. Jokaiselle jaettiin lappu, jossa he antoivat jokaiselle simalle arvosanan yhdestä viiteen. Arvostelu oli tiukkaa, mutta lopulta toimiston suosikiksi nousi juhlasima 4.7 keskiarvolla. Se sai erityistä kiitosta siitä, että se maistui oikealle simalle, jotain mitä simalta voisi normaalisti olettaa… Toiseksi suosikiksi nousi Kotisima keskiarvolla 3.95.

Inhokki simasta käytiin hieman verisempi kamppailu. Tämän kilpailun voittajaa kuvattiin sanoilla:
-Esanssisitruunan tuoksu. Tulee kotitekoinen fiilis, mutta toteutus on huono.
-Haisee pahalle, maistuu melkein yhtä pahalle.
-Ei toimi millään tasolla.

Näillä sanoilla, kilpailun voittaja on RAINBOW keskiarvolla 1.09! Toisena tästä sarjasta selviytyi Mehukatti keskiarvolla 1.85.

Tämähän ei kokonaisvaltaiseen analyysiin kuitenkaan riittä vaan meidän pitää valmistautua Wappuiseen Matin saapumiseen ja löytää ekonomisesti tasapainoisin sima. Seuraava mittelö onkin siis parhaasta hinnan ja laadun suhteesta. Suhde laskettiin kaavalla: keskiarvo/hinta=suhde

Tämän kilpailun voittaja tuli allekirjoittaneelle hieman yllätyksenä, sillä se menestyi erittäin hyvin myös yhdessä edeltäneistä kilpailuista. Tässä hieman raadin kommentteja voittajasta:
-Maistuu pahalle omenamehulle.
-Liian omenamehumainen.
-Enemmänkin omena mehua kuin simaa.
-En voisi simaksi kutsua, limuna menettelee.

Voittajaksi selviytyi VIP sima keskiarvolla 2.36 hintaan 1.26 €/L. Toisella sijalla loistaa marketti simojen titaani Marli, jota luultavasti kaikki ovat joskus maistaneet.

Tästä on toivottavasti kaikkien helpompi lähteä hakemaan Wappusimat seuraavalla kauppareissulla. Kiitoksia lukemisesta ja laittakaa meille viestiä, jos haluatte lisää samanlaisia syväluotaavia analyyseja.

Kirjoittaja

Piirroshahmo isolla nenällä ja vielä siiremmalla silmällä. Päässä on teekkarilakki.

Brian Kottarainen

Kirjoittaja on 80-luvun suurin kolumnisti, joka on vihdoin hypännyt internäätin puolelle.

Share with your friends


Submit
Back To Top