skip to Main Content
Kaikenkarvaista Viihdettä Ja Norpantunneleita

Kaikenkarvaista viihdettä ja Norpantunneleita

Share with your friends


Submit

Mikä tunneli missä? Kyseessä on lappeen Rantalainen opiskelijoiden ylläpitämä Wappuradio, eli Norpparadio. Meillä laitetaan bittieetteriin juuri sellaista sisältöä, mikä piristää meidän kaikkien keväistä Wapunviettoa! Lähetykset pyörivät Norparadiossa läpi pitkän wapun – aina avauksesta wappuaaton iltaan asti klo 12-20 välisenä aikana.

Tunnetusti sen kuuluisan ”jonkun” pitää tehdä vähän taustatöitä, jotta kivat ja hassut ideat pääsevät juontajilta aalloille. Tässä yhteydessä se joku on Norpparadion operatiivinen hermokeskus, eli Norppaviihde ry. Yhdistys perustettiin kampukselle norpan vuonna 2012 ja täten olemmekin jo ylpeästi koululaisiässä. Ammoisina aikoina yhdistyksen sysäsivät kokoon sähkötekniikan opiskelijat, mutta nykyisellään jäsenkuntaan on eksynyt myös muita haalarispektrikirjon edustajia.

Norpassa on aina ollut selkeä ymmärrys, että taiteellinen sisältö lähtee meidän rakkaista juontajistamme! Norpparadiossa voit juontaa sinä! Kyllä, juuri sinä! Ja juuri sellaista ohjelmaa mikä viihdyttää sinua tai arvelet viihdyttävän muita. Juontajia ja ohjelmia on jo nyt ollut laidasta laitaan niin rehtorin hassuttelusta radiositseihin ja ”huonon musiikin iltamaan”. Meillä Norpparadiossa kaikenkarvaiset norpat ovat tervetulleita pitämään ohjelmaa. Vain vihapuhe, kiusaaminen ja muu kuutin korviin sopimaton sisältö on jätettävä ohjelmistosta pois.

No mitä juontaminen sitten vaatii? No eipä oikeastaan mitään kuin juontajan ideoineen! Studio on hallituksen ja toimihenkilöiden johdosta toteutettu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Teknistä osaamista ei vaadita ja jokaiselle uudelle juontajalle annetaan tarvittava perehdytys. Kahden tunnin juontoslotti voi aluksi kuulostaa pelottavalta, mutta tähän verkkoon ei norpan kannata sotkeutua! Kaksi tuntia täyttyy nopeasti, kun jutustelee kaverin kanssa vaikka päivän säästä ja soittaa musiikkia väliin. ”Tyhjän minuutin” -pelon takia ei siis kannata lannistua! Näitä sattuu ja hetken henkeen vetäminen vain tasapainottaa ohjelmaa.

Kaikki te, rakkaat kuulijat, lukijat, norpan poikaset, olette tervetulleita juontamaan! Juonto-ohjeet löytyvät ”Norpparadion aktiivit”-facebook ryhmästä ja norpanmielisten kanssa voit päästä keskustelemaan julkisella Telegram-kanavalla. Jos sinua kiinnostaa juontamisen lisäksi myös tuottajan penkillä istuminen, tule nykäisemään nykyistä hallitusta hihasta! Hyville tyypeille on aina tilaa.

Telegram: t.me/norpparadio

Facebook: https://www.facebook.com/groups/168756033213730/

Ps. Niin mistä Norpparadiota pystyy kuuntelemaan ja mistä löytää lisätietoa? Täältä: norpparadio.net

Kirjoittaja

Norpparadion hallitus

Kirjoittajina tomivat Norppaviihde ry:n hallituslaiset.

Share with your friends


Submit
Back To Top