skip to Main Content
Aalef Mahdollistaa Vapaan Itseoton

Aalef mahdollistaa vapaan itseoton

Share with your friends


Submit

Opiskelijoiden omistamalla Aalefilla on kolme ravintolaa, joista kaksi sijaitsee kampuksella. Meidän ravintola Ylioppilastalolla ja Laser IVH-kampuksella. Koko yrityksen tarkoitus on palvella opiskelijoiden tarpeita. Opiskelijaruoan lisäksi Aalefilla on kioski, josta löytyy muun muassa opiskelutarvikkeita, bussikortin latausmahdollisuus ja ennen kaikkea edullista kahvia!

Ylioppilaskunnan omistaman Aalefin historia on värikäs, mutta vaikutus nykyisille opiskelijoille hyvinkin selkeä. Koska Aalefin tarkoitus on aina ollut ensisijaisesti palvella opiskelijoita, on palveluissa menty opiskelijan etu edellä. Tämä on tarkoittanut opiskelijoiden toiveiden kuuntelemista ja arvottamista puhtaan taloudellisen voiton yläpuolelle.

Käytännön seurauksia ovat esimerkiksi vapaa itseotto ilman rajoituksia. Moni hieman vanhempi opiskelija muistaa vielä päärakennuksessa toimineen Sodexon jossa kohtalaisen huonoa ruokaa sai ottaa rajoitetun määrän. Toinen maitolasi lounaan yhteydessä maksoi ylimääräistä. Tässä on erikoista se, että Lappeenrannan opiskelijaravintolat erottuvat selkeästi edukseen muihin opiskelijakaupunkeihin verrattuna. Ilman Aalefia muilla kampuksen ravintoloilla tuskin olisi “all you can eat”-käytäntöä.

Kaikki jotka ovat käyneet sitseillä ovat todennäköisesti syöneet Aalefin ruokia. Yleiseen catering hintatasoon verrattuna, Aalef tarjoaa huomattavan edullista sitsiruokaa. Lisäksi ylioppilastalon käyttö erilaisiin opiskelijabileisiin on mahdollista osittain Aalefin ansiosta.

Jostain syystä Aalefin lounasmäärissä on kuitenkin tapahtunut lasku vuodenvaihteen jälkeen. Syitä tähän voi spekuloida, mutta palveluiden jatkumisen kannalta on ehdotonta että niillä on kysyntää. Nyt onkin aika selvittää, mistä tämä kysynnän lasku johtuu, ja kannustaa omistajia käyttämään palveluitaan.

Tämän ja ensi viikon ajan Meidän ravintolassa Ylioppilastalolla ja ravintola Laserissa IVH-kampuksella kerätään aktiivisesti palautetta. Pöydistä löytyy palautelomakkeita, jotka on helppo täyttää ruokailun ohessa. Palautekyselyyn voi vastata myös netissä. Kaikkeen palautteeseen reagoidaan ja siihen vastataan päivittäin ravintoloissa ja myöhemmin kootusti netissä.

Mikäli haluat palveluiden pysyvän ennallaan ja kehittyvän, syö Aalefilla ja anna palautetta!

LTKY

Share with your friends


Submit
Back To Top