skip to Main Content
Mitä Mä Oikein Teen?

Mitä mä oikein teen?

Share with your friends


Submit

Jäsenpalvelusihteeri, tuo välillä nalkuttava ihminen, jonka näkee usein LTKY:n toimistolla. Mitä sen tehtäviin oikeasti kuuluu?

Noh, pähkinänkuoressa melkeimpä kaikkea maailman ja taivaan väliltä. Tärkein tehtävä on kuitenkin toimia linkkinä kiltojen ja yhdistysten kanssa ja parantaa LTKY:n jäsenpalveluita.

Kiltojen ja yhdistysten kanssa tehtävä yhteistyö koostuu tilojen vuokraamisesta, ohjeistamisesta ja jäsenpalveluvaliokunnassa toimisesta, näiden kautta pääset näkemään opiskelijaelämän läheltä. Töissä pääsee myös erilailla sisälle Lappeen Rantojen opiskelijakulttuuriin, todella harva asia nimittäin tapahtuu täällä ilman jäsenpalvelusihteerin apua. Tässä nousevat taas ylös se organisointikyky ja välillä myös englannin ja suomen ymmärrys. Se ei aina ole yhtä helppoa kuin voisi luulla.

LTKY:n pakettiauton, tutummin Äiteen, yleishuolto kuuluu jäsenpalvelusihteerille. Renkaiden vaihto, huollot, kalusto, säätäminen, jne. Joten ajokortti on erittäin hyödyllinen, ellei melkein pakollinen, koska joskus sitä joutuu Äiteen pelastusoperaatioihin keskellä päivää.

Tässä työssä pääsee hyvin käyttämään ja kehittämään henkilökohtaisia organisointitaitoja, vaikka ne eivät ehkä työn ulkopuolella näkyisikään, erilaisten projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Suurin projektini oli bylsiön uudistaminen, joka on myös saatu päätökseensä!

Muuten töihin kuuluu laskujen kirjoitusta ja lähettämistä, toimistosihteerin tuurausta päivystyksessä, tilojen tarkastuksia ja kahvin hakemista.

Parasta tässä työssä on ehdottomasti ollut sen monimuotoisuus, joustavuus ja hauskat työkaverit. Vapaa keskustelu saa työpäivät aina kulumaan nopeammin.

LTKY:lle haetaan uutta jäsenpalvelusihteeriä. Jos kiinnostuit työstä lue lisää täältä.

Kirjoittaja

Jenni Aaltonen

Kirjoittaja

Kirjoittaja on viidennen vuoden kemianteekkari ja LTKY:n “eläköityvä” jäsenpalvelusihteeri.

Share with your friends


Submit
Back To Top