skip to Main Content
LTKY 50

LTKY 50

Share with your friends


Submit

Vuosi 2019 tulee olemaan ylioppilaskunnallemme hieno vuosi. Viisikymmentä vuotta sitten, syyskuussa 1969, Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa opintonsa aloitti 39 opiskelijaa ja sittemmin opiskelijoiden määrä on kasvanut yli neljään tuhanteen. Viidessäkymmenessä vuodessa moni muukin asia kuin opiskelijoiden määrä on muuttunut ja kaikenlaista on kerennyt tapahtua. Tulevana vuonna haluammekin palata ihan ylioppilaskunnan juurille ja muistella tapahtumia niin toiminnan ensimmäisiltä vuosilta kuin myös myöhemmiltä vuosikymmeniltä.

Vuoden aikana tullaan esimerkiksi keräämään haastatteluja ja tarinoita alumneilta ”Kerran lytkyläinen, aina lytkyläinen” -juttusarjaan. Lisäksi laulukirja on uudistettu juhlavuodelle, siinä esillä ovat myös teekkarihymnin uudet sanat!

LTKY 50 on kuitenkin muutakin kuin vain vanhojen perinteiden muistelua. Tavoitteena on juhlia vuotta koko jäsenistön voimin ja juhlavuosi startataankin heti vuoden alusta. Ensimmäisellä opiskeluviikolla keskiviikkona 9.1.2019 järjestetään LTKY:n juhlavuoden avaus Street Cafessa; tapahtuma on avoin kaikille ja luvassa on pientä ohjelmaa.

Vuoteen mahtuu tietysti paljon muutakin ohjelmaa. Suunnitelmissa on korostaa Skinnarilan henkeä ja sen ainutlaatuisuutta sekä tehdä yhteistyötä kiltojen kanssa tapahtumien merkeissä. Juhlavuodelle on tietysti tulossa myös oma haalarimerkki, joka esitellään heti alkuvuodesta. Merkki koostuu viidestä osasta, jotka kerätään vuoden mittaan erilaisista tapahtumista. Stay tuned!

Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden ja vanhoja tapahtumia pyritään saamaan  erityisen hienoiksi juhlavuodelle. Esimerkiksi hyvinvointiviikosta tehdään tulevana keväänä entistä hienompi ja isompi. Juhlavuosi tulee näkymään myös kaupungissa ja kaupunkilaisille tehdään selväksi, että myös meillä on juhlavuosi. Kaupunkilaiset kutsutaan myös mukaan juhlimaan erilaisten tapahtumien merkeissä, näistä lisää myöhemmin.

Vuosi tulee siis olemaan täynnä mielenkiintoista ohjelmaa ja paljon luettavaa. Kokonaisuudessaan vuosi on meidän yhteinen juhlavuotemme, joten juhlitaan sitä yhdessä!

Kirjoittaja

Iida Korhonen

Kirjoittaja on LTKY:n juhlavuosikoordinaattori ja neljännen vuoden kauppatieteiden opiskelija.

Share with your friends


Submit
Back To Top