skip to Main Content
Lytkyn Uusi Ja Parempi Toimisto!

Lytkyn uusi ja parempi toimisto!

Share with your friends


Submit

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä muistella mennyttä kesää ja sen mukanaan tuomia suuria uudistuksia. LTKY sai vihdoin uuden, käytön mukaan suunnitellun toimiston!

Toimiston remonttia on suunniteltu jo pitkään, koska vanha YTHS:n toimitila ei sopinut erityisen hyvin ylioppilaskunnan käyttöön. Erityisesti leveät käytävät veivät tarpeettoman paljon tilaa. Viimeisen sysäyksen remontin käynnistäminen sai, kun keväällä todettiin, että toimisto pitäisi joka tapauksessa tyhjentää rakennusvirheen korjaamisen vuoksi.

Uuden tilan suunnittelu aloitettiin workshopilla, jota johti Ylioppilastalon hallituksen puheenjohtaja Paavo Leinonen. Workshopissa kartoitettiin työntekijöiden ja hallituksen tarpeet sekä jäsenistön toiveita. Tärkeimmiksi pointeiksi nousivat laadukkaat työskentelytilat, avara ja viihtyisä tila jäsenistölle sekä monipuoliset ryhmätyötilat. Remontti toteutettiin kesällä ja tilat luovutettiin takaisin Lytkylle 16.8.2018 eli juuri ennen lukukauden alkua.

Luovutusta seuraavat viikot olivat täynnä muuttamista, fuksiviikkoilua ja töiden tekemistä, mutta kaikkea ei vielä saatu tehtyä. Kovimmat kahvittelijat ovat varmasti huomanneet, että toimistolle on tippunut kalusteita pitkin syksyä. Näihin sisältyvät muun muassa uudet sohvat ja nojatuolit, näistä kiitos EeKoolle, sekä käsin tehty kahvipöytä. Työergonomiaa parantamaan saatiin LUT:n lahjoittamat sähköpöydät. Lisäksi mukaan on tarttunut tyynyjä, vilttejä, kelloja ja kaikkea muuta pientä, mitä sisutamisessa tarvitaan.

Miten tavoitteissa onnistuttiin?

Työntekijän näkökulmasta tavoitteissa onnistuttiin hyvin. Kaikille löytyy toimistolta tilaa ja tavaroille on paljon säilytystillaa. Myös sähköiset työpöydät ovat suuri plussa. Uusi pikkuneukkari tulostimen kulmalla on myös ollut hyvä lisä neuvottelutiloihin ja puheluiden soittamiseen.

Olohuone tilat ovat saaneet kiitosta jäsenistöltä. Avoin pohjaratkaisu on antanut mahdollisuuden lisätä istumapaikkoja ja liitutauluseinä on täynnä viestejä. Pyrimme kuitenkin kehittämään tilaa myös tulevaisuudessa. Ehdotuksia ja palautetta voi antaa kahvin tai teen ääressä toimistolla (aina ilmaista jäsenistölle!) tai sähköpostitse suoraan pääsihteerille osoitteeseen paasihteeri@ltky.fi.

Kirjoittaja

Antti Ilmavirta

Kirjoittaja on LTKY:n pääsihteeri, Otaniemen teekkari ja tosi pitkän linjan opiskelijayhdistystoimija. Rakkautena laulu ja pelit kaikissa muodoissa.

Kirjoittaja

Reetta Määttänen

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja ex-kiltishengari kemisti, joka on tänä syksynä löytänyt tiensä toimiston ilmaisen teen ääreen.

Share with your friends


Submit
Back To Top