skip to Main Content
Retkeilykerho Ulvova Susi (UlSu) Hakee Uusia Aktiivijäseniä

Retkeilykerho Ulvova Susi (UlSu) hakee uusia aktiivijäseniä

Share with your friends


Submit

Ulvova Susi, RetkeilykerhoUlSu on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa jo vuodesta 1983 toiminut kerho, jonka toiminta on vuosien kuluessa mukautunut kulloinkin aktiivisen porukan mukaan omanlaisekseen.

Toimintaan on kuulunut muun muassa pyöräilyä, kiipeilyä, melontaa, hiihtoa, kalastamista, päiväretkiä, viikonloppuvaelluksia, viikon vaelluksia, makkaranpaistoa, rasteja tapahtumissa, lettukestejä, sekä pikkujouluja. Kerholla on talousasiat kunnossa ja varusteita löytyy moneen tarpeeseen – aivan uusina hankintoina toinen neljän hengen teltta ja pari retkipatjaa lisää.

Ylioppilaskunnan sääntöjen muututtua, UlSun, kuten muidenkin kerhojen, täytyy pian rekisteröityä yhdistykseksi, pitää järjestäytymiskokous ja valita uusi hallitus. UlSulla on viime aikoina ollut puutetta aktiivisista jäsenistä, ja toimintaan tarvitaankin kovasti opiskelijoita pitämään kerhon toimintaa yllä tapahtumien, retkien ja säännöllisten, joskin harvojen, kokousten muodossa.

Jos olet kiinnostunut UlSun toiminnasta ja kuulemaan lisää, miten voit auttaa pitämään hienon yhdistyksen elossa – laita vapaamuotoista sähköpostia osoitteeseen ulvova.susi83@gmail.com tai lähetä viestiä Facebookissa.

UlSun toiminnassa mukana oleminen ei vie liikaa aikaa, sillä käytät siihen juuri niin paljon aikaa kuin haluat. Kerhotoiminta tuo hyvää vastapainoa opiskelulle ja juhlimiselle. Siitä saa lisää hyvää oloa sekä liikkumisesta raittiissa ilmassa että mahtavasta yhteisöstä😊

Kerhon löydät Facebookista ja instagramista. Kerholla on oma sähköpostilista. Myös nettisivut löytyvät mutta niitä ei ole päivitetty pariin vuoteen 🙂

Ulsun kautta pääset kirjoittajan kokemuksien pohjalta muun muassa:

– Oppimaan johtamis- ja tiimityötaitoja erilaisiin tilanteisiin

– Oppimaan esiintymis- ja opetustaitoja sekä paineensietokykyä

– Oppimaan järjestötaitoja (kokoukset, rahaliikenne, säännöt, jne)

– Rentoutumaan!

– Tutustumaan erittäin hienoihin ja aitoihin ihmisiin, jotka ovat erilaisia, mutta jakavat ainakin mielenkiinnon luontoon ja siellä tekemiseen.

– Saat ystäviä, jotka todella pysyvät. Yhdessä kokeminen tuo ihmisiä yhteen!

– Näkemään ihmisiä kokemassa meille tavallisia asioita ensimmäistä kertaa (ulkomaalaisia kokemassa ensimmäistä kertaa eläissään lumisateen tai ensimmäistä kertaa kalastamassa, ensimmäistä kertaa ikinä hiihtävän oppimiskäyrä…).

-Puhumaan ja nauramaan paljon, sekä kommunikoimaan paremmin, myös englanniksi!

Kirjoittaja

Tommi Johansson

Valmistuin LUT:lta viime vuonna. Ne muutaman vuotta jotka opiskelijana vietin, olin lähes koko ajan mukana UlSun toiminnassa. Kaikki alkoi, kun eksyin vahingossa fuksina kerhon syyskokoukseen ja pikkujouluihin, siellä kerhon hallitukseen, ja pikkuhiljaa ’pääsudeksi’ eli puheenjohtajaksi. Arvioisin että UlSu oli ehkäpä hienoin sattuma, mitä minulle opiskeluaikana tapahtui.

Jos sinulla on kiinnostusta UlSun toimintaan, laitahan ihmeessä viestiä! 😊

Share with your friends


Submit
Back To Top