skip to Main Content

LTKY esittää Arttu Kaukista SYL:n hallitukseen 2019

Share with your friends


Submit

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta (LTKY) esittää tekniikan kandidaatti Arttu Kaukista Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2019.

Kaukinen on vastannut LTKY:n hallituksessa vuonna 2018 korkeakoulupolitiikasta ja kansainvälisyydestä. Näiden vastuualueiden lisäksi Kaukinen on ollut oleellinen osa yhdenvertaisuuden edistämisessä ja ohjeistuksen kehittämisessä yliopistoyhteisössä.

“Minulla on ollut ilo työskennellä Artun kanssa samassa tiimissä. Artulla on ihailtavan oma-aloitteinen ja jämäkkä työote sekä vahva draivi koulutuspoltiikkaan ja halu edistää tasa-arvoisesti meidän kaikkien etuja”, kuvailee LTKY:n hallituksen puheenjohtaja Teemu Sikanen.

Kemiantekniikkaa opiskeleva Kaukinen, 24, on vastannut Skinnarilan kampuksen ulkopuolisten opetusyksiköiden ja niihin liittyvien sidosryhmien välisestä kommunikaatiosta. SYL:n hallituksessa Kaukinen haluaa varmistaa laadukkaan ja tasa-arvoisen yliopisto-opetuksen kaikille taustasta ja asuinpaikasta riippumatta.

“Modernin ja työelämän tarpeita palvelevan korkeakouluopetuksen tärkeys korostuu lähitulevaisuudessa. Tähän valmistautuminen on elintärkeää taataksemme opiskelijoiden valmiudet toimia alati muuttuvassa työelämässä. Hyvänä ratkaisuna tähän pidän alustamallisen yliopisto-opiskelun kehittämistä”, Kaukinen esittää.

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2019 liittokokouksessa Espoossa 16.-17.11. SYL toimii kaikkien Suomen yliopisto-opiskelijoiden edunvalvojana valtakunnallisesti ja ottaa kantaa kansainvälisiin sekä koulutus- ja sosiaalipoliittisiin kysymyksiin.

Lisätietoa antaa mielellään

Arttu Kaukinen
kopo@ltky.fi
0442726699

Kirjoittaja

Lotta Hietanen

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtaja.

Kirjoittaja

Teemu Sikanen Kuva: Annika Vesterinen

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja.

Share with your friends


Submit
Back To Top