skip to Main Content
Wappuun TJ 2, Joko Saa Hässiä?

Wappuun TJ 2, joko saa Hässiä?

Share with your friends


Submit

Ilmassa on suuren opiskelijajuhlan tuntua, kun prujut alkavat sulkeutua ja haalarit vetäytyvät jalkoihimme. Seuraavat kolme viikkoa ovat tapahtumantäyteistä Wappuriemua parhaimmillaan.

Uudet ja vanhat yhteisömme jäsenet pääsevät pyörimään juhlahumussa sydämensä kyllyydestä ja lupaus universumin pisimmästä Wapusta on tänäkin vuonna toteutumassa; tekemistä on aina Wappunuotiolla illan (tai yön, tai aamun, tai…) istumisesta Paintball-peleihin, sitseihin, wipeltämiseen, kyykkään tai ihan rehtiin bilettämiseen vuorokaudenaikaan katsomatta.

Koko touhu huipentuu jokavuotiseen fuksien kuolemaan, jotta uusi uljas teekkari- ja kylterisukupolvi voi syntyä, kuten on oikein ja armollista. Huhu kertoo, että, tarkempi listaus Wapun virallisista tapahtumista löytyy osoitteesta suomenpisinwappu.fi.

Yksi varmimmista Wapun merkeistä on kuitenkin omaa sydäntäni lähellä. Tänäkin vuonna julkaistaan universumin paras Wappulehti Hässi.

Suljin Hässin toimituksen pariksi viikoksi lemmikkihäkkeihin tietokoneiden kanssa, joihin olin asentanut kaiken tarpeellisen; MS-paintin ja Notepadin. Kun häkin laidassa olleen juomapullon veden vaihtoi jalluun, nousi luovuus ja työtyytyväisyys uusiin sfääreihin ja Wapunavauksesta alkaen luettavissa on 64 sivua taattua Hässilaatua.

Tunnetusti korkeakulttuurillisena valemediana Hässi käsittelee tänäkin vuonna aiheita laajalta rintamalta. Kuluneen lukuvuoden polttavimmat puheenaiheet puidaan läpi, unohtamatta syvällisempää pohdintaa esimerkiksi opiskelijoiden ja uskonnon välisestä suhteesta tai viiltävää syväanalyysiä paikallismedian agendasta opiskelijoita kohtaan.

Tämän lisäksi lehteen on ilmeisesti painettu myös paljasta pintaa sekä jotain huumoripitoista, ehkä jopa vitsejä. Hässiä löytyykin kampusalueelta ja sen ulkopuolelta lähestulkoon kaikista Wapun tapahtumista.

Wappua odottaen,

Kirjoittaja

Giorgio Hässi

Kirjoittaja on hässinyt jo vuodesta 1997 erinäisissä Hässi-aiheisissa Hässimistehtävissä. Vapaa-ajallaan hän hässii ja harrastaa Wapun odottamista.

Share with your friends


Submit
Back To Top