skip to Main Content
IsoKristiina Kutsuu Opiskelijat Ostoksille

IsoKristiina kutsuu opiskelijat ostoksille

Share with your friends


Submit

LTKY ja kauppakeskus IsoKristiina järjestävät yhdessä opiskelijapäivän Lappeenrannan korkeakouluopiskelijoille. Keskiviikkona 4.10. järjestettävä opiskelijapäivä kutsuu opiskelijat nauttimaan Lappeenrannan suurimman kauppakeskuksen tarjonnasta totuttua edullisimmin hinnoin.

Tekijöitä tapahtuman takaa, kauppakeskuspäällikkö Jukka Niemistä ja LTKY:n Jeremias Skyttää, pyydettiin kertomaan, mistä ja millaisten vaiheiden kautta IsoKristiinan opiskelijapäivä on syntynyt, ja mitä yhteistyöllä tavoitellaan.

“Alustavia keskusteluja yhteistyöstä on käyty jo vuodesta 2015. Tiiviimmin sitten tämän vuoden aikana. Viime elokuussa kaksi LTKY:n edustajaa kävi meillä aamukahveilla ja esittelemässä ideaa opiskelijapäivästä. Kauppakeskuksen liikkeet innostuivat ideasta, ja aloitimme suunnittelun yhdessä LTKY:n kanssa”,  Nieminen kertoo.

”Opiskelijapäivä järjestetään ensimmäistä kertaa, ja järjestelyt on hoidettu yhdessä LTKY:n kanssa. Iso kiitos LTKY:lle tämän tapahtuman alulle panosta. Toivottavasti saamme luotua tästä uuden, jokavuotisen tapahtuman!“

LTKY:n puolelta ideaa otettiin toteuttamaan hallituksen Jeremias Skyttä.

“Hallituksemme puheenjohtaja Jan Saariniemi esitteli meidän hallitukselle luonnostelmaa tapahtumasta, ja siitä se sitten siirtyi minun työpöydälleni.”

Molemmilla osapuolilla on tapahtumaa kohtaan selkeät tavoitteet.

“Yliopiston merkitys Lappeenrannalle on suuri,  ja opiskelijat sekä LTKY ovat iso potentiaalinen asiakasryhmä koko kauppakeskukselle. Tapahtuman tarkoituksena on muistuttaa opiskelijoita IsoKristiinan laajasta tarjonnasta ja kertoa, että opiskelijat ovat erittäin tärkeitä ja toivottuja asiakkaita kauppakeskuksessamme”, Nieminen muistuttaa.

LTKY:n tavoitteena on järjestää opiskelijoilleen uudenlaista vapaa-ajan aktiviteettia vahvasti vallitsevan juhlimiskulttuurin vastapainoksi.

Opiskelijapäivässä on mukana myös Lappeenrannan kaupunginteatteri. Opiskelijoille tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan siihen, mitä teatterin kulissien takana tapahtuu. Ajatuksena on saada opiskelijat tutustumaan monipuolisesti kotikaupunkinsa tarjontaan, muutenkin kuin vain Skinnarilaan ja Sammonlahteen.

Entä alennukset? Miten opiskelija hyötyy shoppailupäivään osallistumisesta?

Opiskelijapäivän tarjouksissa on mukana IsoKristiinan liikkeitä laidasta laitaan.

“Tapahtumaidea tuli LTKY:ltä ja lähdimme lähestymään kaikkia IsoKristiinan liikkeitä. Saimme kasaan paljon hyviä tarjouksia opiskelijoille. Opiskelijapäivä on erinomainen tapa tulla tutustumaan IsoKristiinaan ja sen tarjoamaan laajaan valikoimaan liikkeitä sekä kahvila- ja ravintolatarjontaan. Päätimme järjestää opiskelijoille tapahtuman yhteyteen myös arvontaa, jossa arvomme kauppakeskuslahjakortteja kaikkien opiskelijapäivään osallistuneiden kesken”, Nieminen kertoo.

“Monet liikkeet tarjoavat myös jatkuvia opiskelija-alennuksia, joten näistä kannattaa kysyä aina ostosten yhteydessä. Toivotamme kaikki opiskelijat tervetulleiksi IsoKristiinaan!”

Opiskelijakortti siis mukaan ja ostoksille!

Löydät IsoKristiinan opiskelijapäivän Facebookista.

Kaikki opiskelijapäivän tarjoukset löytyvät täältä.

Artikkeli on toteutettu osana LTKY:n ja IsoKristiinan välistä yhteistyötä.

Kirjoittaja

Siiri Kähönen

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja, Aliven moderaattori ja viidennen vuoden kylteri, jota pyörittävät pilates ja Battery.

Share with your friends


Submit
Back To Top