skip to Main Content
Kansainväliset Osaajat Rakentavat Kotkan-Haminan Tulevaisuutta

Kansainväliset osaajat rakentavat Kotkan-Haminan tulevaisuutta

Share with your friends


Submit

Kotkan-Haminan seudulla on pitkä kansainvälisen liiketoiminnan historia. Meidät tunnetaan Suomen suurimmasta konttisatamasata, Googlen jättimäisestä datakeskuksesta, maailman johtavasta metsäteollisuusosaamisesta ja rouheasta kansainvälisestä ilmapiiristä.

Opiskelijat ja nuoret startup-yrittäjät ovat tärkeitä uudenlaisen ilmapiirin luojia. Heidän tuellaan seudulle syntyy yrittäjyyttä, innovaatioita ja ennakkoluulottomia ideoita. Tältä pohjalta alkunsa saaneisiin menestystarinoihin voi tutustua mm. vuosittain järjestettävässä *ship The Startup Festival –tapahtumassa, joka tuo yhteen seuraavan sukupolven yrittäjät ja kansainväliset liiketoimintamentorit.

Menestystarinoita tuotetaan myös Levelup-kiihdyttämössä, joka tarjoaa intensiivisiä kiihdytysohjelmia kansainvälistyville startup-yrityksille.

Kotkan-Haminan seudun vahvuudet eivät liity pelkästään liiketoimintaan. Seutu on sitoutunut kehittämään asumista, liikkumista, matkailua, elämyksiä ja hyvän elämän perusteita pitkälle tulevaisuuteen. Sijaitsemme vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, joten Kotkan-Haminan seutu pystyy tarjoamaan pääkaupunkiseudun asukkaille erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon huokean asumisen ja sujuvan työssäkäyntiliikenteen tarpeisiin. Meillä pääset käyttämään monipuolisia kaupunkielämän palveluita ja samalla meri, saaristo, jokielämykset sekä koskematon luonto ovat aivan kättesi ulottuvilla.

Haluamme kutsua sinut ja ystäväsi 13.10.2017 järjestettävään rekrytointitilaisuuteen Kotkaan, jossa saat tilaisuuden ottaa askeleen kohti unelmiesi työuraa. Tilaisuus sisältää yritysesittelyjä ja pikahaastatteluja, joissa pääset kertomaan osaamisestasi usealle yritykselle. Laita päivämäärä kalenteriin ja seuraa www.visitkotkahamina.fi -sivuja lisäinfon suhteen.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Cursor vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta. Neuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Cursor on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsen ja toimii uusyrityskeskuksena Kotkan-Haminan seudulla. Jäsenyys Uusyrityskeskusten verkostossa tuo seudun aloittavien yrittäjien neuvontapalveluihin mm. lisää työkaluja ja uusia asiantuntijayhteyksiä sekä varmistaa laatua.

Kirjoittaja

Toomas Lybeck

Yhteyspäällikkö
Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy

Share with your friends


Submit
Back To Top