skip to Main Content
Kesätyönhaku Käy Kuumana – LUT Rekrynetissä Tarjolla Satoja Työpaikkoja!

Kesätyönhaku käy kuumana – LUT Rekrynetissä tarjolla satoja työpaikkoja!

Share with your friends


Submit

LUT Rekrynet on LUT:n opiskelijoille ja alumneille suunnattu työpaikkaportaali, jossa julkaistaan keskitetysti kaikki yritysten opiskelijoillemme lähettämät työpaikkailmoitukset. Palvelu löytyy osoitteesta www.lut.fi/rekrynet. Linkki palveluun löytyy myös UNI-portaalin Urapalveluiden sivuilta.

Kesän 2017 työpaikkahaku on parhaillaan käynnissä, joten nyt on oikea hetki tutustua tarjontaan ja laittaa hakemuksia eteenpäin.

Kesätyöpaikkoja, lopputyöpaikkoja ja vakituisia työpaikkoja

LUT Rekrynetissä julkaistaan kaikki luonteeltaan pidempiaikaiset teknillisen ja kaupallisen alan yliopistokoulutuksen saaneille sopivat työpaikat. Muiden alojen paikkoja palvelussa ei julkaista. Työpaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea, joitakin myös ulkomailla. Vuosittain palvelussa julkaistaan yli 5000 erilaista työpaikkaa.

LUT Rekrynetistä löydät

  • Kesätyöpaikat
  • Vakituiset ja määräaikaiset työpaikat
  • Osa-aikaiset työpaikat
  • Lopputyöpaikat
  • Harjoittelupaikat

Yritykset lisäävät ilmoituksensa palveluun itse ja valitsevat mille yliopistoille haluavat ilmoituksensa julkaista. Työnantajia on laidasta laitaan isoista yrityksistä pieniin start up -yrityksiin. Myös tarjolla olevien työtehtävien kirjo on laaja. Yritykset arvostavat työnhaussa LUT:n opiskelijoita ja heidän koulutustaustaansa, joten näitä työpaikkoja kannattaa ehdottomasti hakea sopivan ja mielenkiintoisen työtehtävän tullessa vastaan.

Valitse itsellesi sopiva tapa käyttää LUT Rekrynettiä

LUT Rekrynetistä on helppo hakea oman alan työ- ja harjoittelupaikkoja. Työpaikkailmoitukset ovat selkeitä ja näppärän pituisia. Työtehtävät on esitelty ja hakuohjeet on laitettu näkyville hyvin.

Voit tarkistaa uudet julkaistut työpaikat Rekrynetistä päivittäin. Uudet työpaikat näkyvät aina perusnäkymässä olevan listan ylimpinä. Voit myös rajata listan näyttämään ainoastaan työpaikkoja, harjoittelupaikkoja tai lopputyöpaikkoja valitsemalla haluamasi kategoriat Näytä-otsikon alta. Lista päivittyy automaattisesti tekemiesi valintojen mukaan.

Klikkaamalla kohtaa ”Tarkennettu haku” voit rajata hakua myös työpaikan sijainnin, koulutusalan tai työajan suhteen. Hakusana-haulla voit hakea työpaikkoja esimerkiksi yrityksen nimen, tehtävänimikkeen tai yksittäisen sanan mukaan. Alla on näkymä tarkennetusta hausta.

Työpaikkailmoitukset kannattaa lukea huolella läpi – otsikko ei aina välttämättä kerro koko totuutta. Varsinkin näin kesätyöhakukaudella monet yritykset ilmoittavat useista paikoista samassa ilmoituksessa. Yrityksessä saatetaan etsiä esimerkiksi sekä insinööriharjoittelijaa että markkinointiassistenttia.

Kannattaa tutustua myös vähän tuntemattomampienkin yritysten ilmoituksiin, sillä niistä voi löytyä oikeita unelmatyöpaikkoja. Monet yritykset täyttävät työpaikat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea heti kun kiinnostava paikka löytyy.

LUT Rekrynettiä kannattaa seurata säännöllisesti. Tällä hetkellä palvelussa on noin 450 ilmoitusta ja uusia julkaistaan noin 20 kappaletta päivittäin.

Kirjoittaja

Annika Vaittinen

Kirjoittaja on LUT Urapalveluiden opiskelija-assistentti ja ympäristötekniikan opiskelija.

Share with your friends


Submit
Back To Top