skip to Main Content
Mitä Täällä Tapahtuu?

Mitä täällä tapahtuu?

Share with your friends


Submit

Alive on syntynyt.

Syksyllä 2016 LTKY:n edustajisto teki päätöksen ylioppilaskunnan printtimedian lakkauttamisesta: Aalef-lehteä ei enää jatkossa julkaistaisi. Meille LTKY:n viestinnässä avautui ainutlaatuinen mahdollisuus lyödä viisaat päät yhteen ja luoda jotain aivan uudenlaista.

Lukuisten iltamyöhäänkin pidettyjen suunnittelupalaverien ja white boardille raapusteltujen kaavioiden jälkeen alkoi muodostua idea. Päätettiin luoda jotain, mitä ei sellaisenaan ole toteutettu vielä yhdessäkään Suomen ylioppilaskunnassa. Luotiin Alive.

Alive ei ainoastaan vastaa kaikkiin vaatimuksiin, jotka Aalefin lopettamisen jälkeen tuli täyttää, vaan se tarjoaa paljon muutakin. Koska media on verkossa, se on alustana joustava ja reaaliaikainen, tavoittaa huomattavasti laajemman yleisön ja tarjoaa yritysyhteistyölle uudenlaisia muotoja.

Aliven pohjimmainen tavoite on lisätä kampusalueella käytävää keskustelua. Uuden mediakonseptin selkäranka onkin avoimuus: kuka tahansa on tervetullut kirjoittamaan. Sisältöä moderoidaan ja kontrolloidaan, mutta sitä ei lähtökohtaisesti sensuroida. Alive on jokaiselle lukijalleen lähellä.

Otamme avosylin vastaan jokaisen opiskelijaelämään liittyvän artikkelin, mielipidekirjoituksen tai uutisen. Olet sitten riviopiskelija, AMK:n professori, killan varapuheenjohtaja, Aalefin työntekijä, yliopiston viestintäpäällikkö, opiskelijan isoisä, Skinnarilan osaamisesta kiinnostunut yrittäjä tai kuka tahansa muu, haluamme sinut mukaan. Tarkemmat ohjeet kirjoittamiselle löydät täältä.

Kun kirjoitat, et ainoastaan ole osa avoimen mediakonseptin perustuksia, vaan saat myös konkreettiseksi kiitokseksi 25 euron lahjakortin, jonka voit käyttää Aalefin kampuskaupassa tai ravintoloissa.

Sivusto luotiin hartaudella, ja olemme ylpeitä siitä. Toivomme, että Alive-kokemuksesi on mahdollisimman kiva. Odotamme kuitenkin, että varsinkin alkuun ideoita kokemuksen parantamiseksi herää. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kehittää alustaa.

Uutta sisältöä julkaistaan vähintään kerran viikossa, kirjoitettujen juttujen määrästä riippuen useamminkin. Tervetuloa mukaan – be Alive!

Kirjoittaja

Siiri Kähönen

Kirjoittaja on LTKY:n tiedottaja, Aliven moderaattori ja neljännen vuoden kylteri, jota pyörittävät pilates ja Battery.

Share with your friends


Submit
Back To Top