skip to Main Content

#Koulutuslupaus eduskuntavaalikampanja startattiin Oleksilla

Share with your friends


Submit

#Koulutuslupaus eduskuntavaalikampanja startattiin Oleksilla

Lappeenrannan opiskelijajärjestöt LTKY (Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta) ja Saiko (Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta) järjestivät 25.2.2015 oman vaalikampanjansa startin Lappeenrannan Oleksilla klo:11.30-13.30. Teemana startissa oli kansanedustajaehdokkaiden pääsykoe eduskuntaan ja ehdokkaat pääsivät antamaan tilaisuudessa myös #koulutuslupauksia. LTKY:n hallituksen puheenjohtaja Kaisa Rimpiläinen ja Saikon hallituksen puheenjohtaja Osmo Riikonen testasivat ehdokkaiden valmiuden toimia eduskunnassa leikkimielisessä pääsykokeessa eduskuntaan. Ehdokkaat vastasivat tiukkoihin kysymyksiin vihreillä ja punaisilla lapuilla. Yksimielisyys saavutettiin muun muassa siitä ettei tulevalla eduskuntakaudella tule leikata korkeakoulutuksesta. Lopulta kaikki ehdokkaat läpäisivät pääsykokeen saavutettuaan yli 50%  oikein kysymyksistä.

Ehdokkaista paikalla startissa olivat:

Tuomas Telkkä (Kokoomus)

Marita Toikka (Kokoomus)

Hannu Tiusanen (Keskusta)

Jukka Vuorinen (Keskusta)

Juha Rantalainen (Kristillisdemokraatit)

Airi Aalto (Perussuomalaiset)

Jani Mäkelä (Perussuomalaiset)

Mika Aromaa (Piraattipuolue)

Mikko Valtonen (SDP)

Mervi Haakana (Vihreät)

 

Kuvat: Jesse Pylsy

Share with your friends


Submit
Back To Top