skip to Main Content
Tammikuiset Terveiset YO-kunnan Toimistolta

Tammikuiset terveiset YO-kunnan toimistolta

Share with your friends


Submit

Vuosi 2015 tulee olemaan iso vuosi pienelle ylioppilaskunnallemme ja erityisesti sen tuoreelle hallitukselle. Tehtävää olisi enemmän kuin ehtii tehdä ja vaikuttamisen paikkoja enemmän kuin pitkään aikaan. Ylioppilaskunnan tärkein tehtävä on edunvalvonta ja sitä päästään tänä vuonna tekemään oikein urakalla. LUT:illa on uusi viisivuotisstrategia, jonka toteuttamisessa ollaan mukana. 1-vaiheen remontin suunnittelu on nyt polkaistu todenteolla käyntiin ja kansallisella tasolla eduskuntavaalit tuovat mukavasti tekemistä keväälle, kun opiskelijoille tärkeitä teemoja viedään läpi seuraavalle hallituskaudelle. LTKY:llä on myös omien linjojensa tarkastelu edessä, kun vuoden aikana päivitetään linjapaperi taas seuraavalle kolmevuotiskaudelle.  Muutenkin täällä toimistolla aloitellaan kiireistä vuotta, kun toteutettavana olisi yhteensä 11 isompaa projektia ja tietysti kaikki päivittäinen toiminta siihen päälle.

Mutta eipä hätää. LTKY:llä on uusi timanttinen hallitus, joka on viettänyt tammikuusta ison osan perehtyen siihen miten tämä vuosi viedään kunnialla läpi ja suunnitellen omaa toimintaansa. Kaikilla alkaa pikkuhiljaa olla oma paletti kasassa ja työnteko on aloitettu ihan toden teolla, paitsi täällä toimistolla myös koulun käytävillä ja työryhmissä. Myös kulttuurisektorilla on kova tohina päällä erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Kevään aikana järjestetään ainakin vanhempainpäivä, jäärieha ja Suomen pisin wappu. Lisäksi LTKY:n ikiomaa kulttuurijaostoa ollaan rekrytoimassa toteuttamaan Skinnarilalaista opiskelijakulttuuria.

Vuoden aikana on tarkoitus tehdä ylioppilaskunnan toiminnasta viestinnän kautta läheisempää jäsenistölle, eli teille arvon LUT:n opiskelijat. Tämän blogin aktivoiminen ja säännöllinen päivittäminen on päänavaus tähän suuntaan. Me kerromme täällä mitä meille kuuluu ja kaikki ”lytkyn” hallituslaiset pääsevät tässä blogissa vuorollaan ääneen. Myös toiveita otetaan vastaan. Mitä te haluatte kuulla?

The Student Union has 11 main projects for this year, one of which is re-thinking the way we are communicating to our members, the students of LUT. We would like you to know also what is happening in our office and one way of doing this is activating this blog. Some texts will be posted entirely in English whereas others will have a small section like this in the end in the lingua franca of the world. If you have any ideas on which kind of topics you would like to hear please tell us! You can give ideas in the comment section below or by e-mailing us.

 

LTKY, Hallituksen puheenjohtaja, Chair of the Board

Kaisa Rimpiläinen

Share with your friends


Submit
Back To Top